Werken in schoonmaak

Zoek jij een baan en wil je graag werken in de schoonmaak? Dan ben je bij Gewoon Voor Jullie op de goede plek. Regelmatig verschijnen er vacatures voor werken in de schoonmaak. En dat is niet zo verwonderlijk, want het schoonmaken van zorghuizen, hotels, ziekenhuizen of bedrijven blijft altijd nodig. Het is immers belangrijk om in een schone, nette omgeving te werken of te leven. Schoonmakers zijn dus een onmisbare schakel. Dat maakt dat het schoonmaakvak van blijvende waarde is. Ben jij benieuwd naar de vacatures die Gewoon Voor Jullie biedt? Of ben je als bedrijf zelf op zoek naar nieuwe schoonmakers? Lees hier meer over de opties.

Werk zoeken in de schoonmaak

Als werkzoekende wil je uiteraard zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Wil je werken in de schoonmaak? Dan kun je vaak al in een korte tijd beginnen met werken. De basisvaardigheden van het schoonmaken heb je namelijk snel onder de knie. Bovendien kun je ook nog interne opleidingen en of cursussen krijgen. Dit hangt er echter wel van af wat voor schoonmaakwerk je gaat doen en voor welk bedrijf je uiteindelijk gaat werken. Raadpleeg eventueel onze website voor tips als je werk zoekt in de schoonmaak.

Werken bij schoonmaakbedrijf

Ga je werken in de schoonmaak, dan kom je meestal bij een schoonmaakbedrijf terecht. Dit biedt jou als werknemer niet alleen een hoop zekerheid, maar ook een gezellig en hardwerkend team met leuke collega’s. Werken bij een schoonmaakbedrijf bestaat uit verschillende tijden en uren. Dit gebeurt op basis van een parttime of fulltime contract, afhankelijk van het aantal uren dat je wilt werken en wat voor vacature het schoonmaakbedrijf aanbiedt. Qua uitdaging zit je in de schoonmaaksector altijd goed: iedere dag is anders, je komt op verschillende plekken en spreekt een hoop verschillende mensen!

Wat voor werk mag je verwachten?

Wanneer je aan de slag gaat voor een schoonmaakbedrijf kun je voor verschillende werkzaamheden en op diverse plaatsen ingezet worden. Schoonmakers zijn onder andere in ziekenhuizen, zorginstellingen, maar ook bedrijven, kantoorpanden of andere bedrijfsruimtes nodig. Schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit verschillende taken. Uiteraard het reguliere schoonmaakwerk, zoals het dweilen of reinigen van sanitair, kamers en openbare ruimtes. Toch kun je als schoonmaker voor andere klussen ingezet worden. Denk aan het wassen van ramen of onderhouden van natuurstenen vloeren of tapijten.

Heb je nog vragen? Gewoon Voor Jullie helpt je!

Lijkt jou het leuk om te werken in de schoonmaaksector? Of ben je als schoonmaakbedrijf op zoek naar nieuw personeel? Gewoon Voor Jullie brengt werknemer en werkgever met elkaar in contact. Met ruime ervaring in de schoonmaakbranche weten wij precies wat je nodig hebt om een goede schoonmaker te zijn en wat een schoonmaakbedrijf nodig heeft qua personeel. Meer weten over onze diensten of vacatures? Neem dan contact op via het online contactformulier en kom met ons in contact. Gewoon Voor Jullie: de schakel tussen werknemer en werkgever in de schoonmaaksector!