Een van de meest voorkomende vacatures op onze website zijn de vacatures voor een schoonmaker op school. Niet alleen is dit een belangrijke baan, het is ook nog eens een baan waar je in contact staat met zowel de leerlingen als de leraren. Het schoonmaken van een school is vaak een klus die dagelijks moet gebeuren. Kinderen en leerlingen kunnen immers een hoop troep maken en bovendien is een hygiënische leer- en werkomgeving goed voor iedereen. Ben jij op zoek naar een vacature als schoonmaak van een school? Of ben je als school op zoek naar een nieuwe schoonmaker? Gewoon Voor Jullie helpt je graag bij het vinden van een nieuwe baan of schoonmaker!

School schoonmaak: onze vacatures

Bij Gewoon Voor Jullie vind je altijd een passende vacature. Of je nu op zoek bent naar een vacature voor het schoonmaken van scholen, verzorgingshuizen of bedrijven. Het schoonmaken van scholen gebeurt dagelijks. Of het nu om een basisschool of middelbare school of hogeschool gaat: scholen zijn plaatsen waar veel mensen, studenten of kinderen samenkomen. Hygiëne in het leslokaal, sanitaire voorzieningen of openbare ruimtes in het schoolgebouw dient dan ook in orde te zijn.

Schoonmaken van schoolgebouwen: werk dat bij jou past

Als schoonmaker in een school ben je vaak net voor de lestijden of net na de lestijden actief. Zo worden studenten of leerlingen niet gehinderd en kun jij rustig je werk uitvoeren. Doorgaans werk je met een team van twee of meerdere schoonmakers. Afhankelijk van de grootte van het gebouw en wat de werkgever van je verwacht. Daarnaast kunnen de vacatures voor het schoonmaken van scholen zowel parttime of fulltime zijn. Ook dit is doorgaans afhankelijk van de grootte van het schoolgebouw en de lokalen of ruimtes die dagelijks of wekelijks schoongemaakt dienen  te worden.

Aan de slag als schoonmaker

Als schoonmaker wordt er een bepaalde flexibiliteit van je verwacht. Het kan zijn dat de tijden waarop je werkt veranderen door wisselende lesroosters. Verder is het werk dat je doet erg divers. De ene dag moet je vloeren dweilen, toiletten schoonmaken, terwijl je de andere dag in de weer kunt zijn met de klasseninterieurs. Vind je het leuk om constant geprikkeld te worden en werk te hebben waarbij iedere dag anders is? Dan is het werk als schoonmaker in een school echt iets voor jou!

Neem contact op voor informatie

Ben je op zoek naar iemand die je jou in contact brengt met je nieuwe baan of nieuwe werknemer? Speciaal hiervoor is Gewoon Voor Jullie opgericht. De missende link tussen werkgever en werknemer en een specialist in schoonmaak vacatures. Benieuwd naar de opties of andere schoonmaakklussen? Kijk gerust eens rond tussen de andere vacatures. Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten? Vul dan het online contactformulier op onze website in. We komen graag met jou in contact.