Ben je op zoek naar een geschikte plek om je kantoor schoonmaak vacatures te plaatsen? Of ben je juist op zoek naar een vacature als schoonmaker? Wat of wie je ook zoekt: Gewoon Voor Jullie brengt nieuwe werkgevers en werknemers samen. Op onze website vind je dan ook niet voor niets aantrekkelijke kantoor schoonmaak vacatures voor zowel voltijd- als deeltijdbanen. Ben je benieuwd? Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden en neem vandaag nog contact op met Gewoon Voor Jullie. Wij brengen werknemers en werkgevers in de schoonmaakbranche graag met elkaar in contact.

Kantoor schoonmaak: onze vacatures

Niets is fijner werken dan in een net en opgeruimd kantoor. Gelukkig ben je hiervoor bij Gewoon Voor Jullie aan het juiste adres. Regelmatig hebben wij kantoor schoonmaak vacatures op onze website voor kantoren door heel Nederland. Het efficiënt schoonmaken van een kantoor is een belangrijk onderdeel dat je niet mag vergeten. Niet alleen ontvang je je partners of gasten op je kantoor, ook de medewerkers dienen in een schone en goed onderhouden ruimte te werken. Ieder bedrijf kan daarom niet zonder professionele kantoor schoonmaak.

Opties voor kantoor schoonmaak vacatures

Onze opties voor kantoor schoonmaak vacatures zijn erg divers en afhankelijk van wat voor vacatures er geplaatst worden. Doorgaans hebben we wel een verschillend aanbod voor parttime schoonmaakfuncties of schoonmaakwerkzaamheden waarvoor schoonmaker in vaste dienst wordt gezocht. Ook kun je als werkgever aangeven waar je de kantoor schoonmaak vacatures voor in wilt zetten. Het komt voor dat onze vacatures op tijdelijke basis zijn, bijvoorbeeld om een ziek of zwangere medewerker te vervangen, of dat je moet invallen voor een grote klus. Lees daarom altijd goed de kantoor schoonmaak vacatures door en neem contact op als je nog vragen hebt.

Aan de slag als schoonmaker

Schoonmakers die via ons een baan vinden kunnen meestal direct aan de slag. Dat is natuurlijk voor zowel de medewerker als werkgever gunstig. Maar wat kun je allemaal verwachten van een baan als kantoorschoonmaker? Allereest zijn er werkzaamheden die wekelijks of zelfs dagelijks uitgevoerd moeten worden. Dit zijn taken zoals het reinigen van sanitaire voorzieningen, het afdoen van bureaus en kasten, stofzuigen en dweilen. Ook zijn er nog klussen die periodiek voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het vloeronderhoud, een tapijtreiniging en meer. Een groot voordeel van werken als schoonmaker is dat je in contact staat met mensen. En, niet te vergeten, goed schoonmaakwerk levert vele blije gezichten op en natuurlijk een vaste baan en sociale contacten.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!

Gewoon Voor Jullie weet de beste werkgever aan de beste werknemers te koppelen. Bij ons vind je dan ook de beste vacatures op onze website. Graag horen we van jou als werkgever waar jouw nieuwe medewerker aan moeten voldoen en natuurlijk andersom wat jij als werknemer verwacht van je nieuwe job. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Gewoon Voor Jullie? Of heb je nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij horen graag hoe we kunnen helpen.