Gewoon Voor Jullie is de bemiddelaar tussen werknemer en werkgever in de schoonmaakwereld. Hoewel wij gevestigd zijn in Waalwijk, bieden wij ook diverse schoonmaak vacatures in Breda of omgeving aan. Als derde grootste stad van Noord-Brabant is er in Breda altijd wel werk te vinden. Zeker in de schoonmaak, want veel bedrijven en instellingen hebben behoefte aan een echte schoonmaakprofessional die hun kantoor, bedrijfsruimte, zorghuis of ander gebouw spic en span willen hebben. Benieuwd naar de schoonmaak vacatures in Breda of omgeving die wij bieden? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog.

Schoonmaak vacatures in Breda

Als expert op het gebied van schoonmaken en de juiste mensen met elkaar in contact brengen, is Gewoon Voor Jullie altijd op de hoogte van de laatste schoonmaak vacatures in Breda. Met ruim honderden bedrijven in en rondom de stad, meerdere zorginstellingen en twee ziekenhuizen is Breda een stad waar het schoonmaakwerk nooit ophoudt. Gewoon Voor Jullie werkt graag met de beste vacatures waarmee jij als schoonmaker direct aan het werk kan. Of dit nu fulltime of parttime is: tussen onze vacatures vind je verschillende werktijden en werkgevers, zodat jij als mogelijke werknemer een bedrijf of instelling naar eigen voorkeur kunt kiezen.

Een schoonmaak vacature in Breda die bij jou past

Gewoon Voor Jullie is er voor de werknemer en werkgever. Wij brengen beiden bij elkaar en hopen als vacature website juist die ontbrekende schakel te zijn om nieuw personeel in de schoonmaak te vinden. Ons geheim? Dat zit hem allereerst in de naam. Bij ons geen hoogdravende taal of borstklopperij, nee Gewoon Voor Jullie is er echt voor jou als werkgever of jullie als werknemers. En dat merk je. Met persoonlijke begeleiding in het zoeken van de juiste schoonmaak vacature in Breda hopen we je aan de juiste baan te koppelen. Werk je graag fulltime of parttime? Of ben je op zoek naar slechts een tijdelijke (bij)baan? Laat het ons weten!

Wat mag ik verwachten van schoonmaakwerk?

Schoonmaak werk is erg divers. En hoewel het per schoonmaaklocatie verschilt wat je moet doen, kunnen we alvast een greep uit de werkzaamheden geven. Bij schoonmaakwerk in een ziekenhuis, zorginstelling, horeca of school is er een verschil tussen regulier of periodiek schoonmaakwerk aan te wijzen. Met regulier schoonmaakwerk bedoelen we de dagelijkse werkzaamheden: denk aan het reinigen van prullenbakken, dweilen, stofzuigen en het opruimen van lokalen, bureaus of de kantine. Periodiek schoonmaakwerk is schoonmaakwerk dat eerder maandelijks voorkomt, zoals het vloeronderhoud of het wassen van ramen.

Meer weten over onze diensten? Neem contact op!

Ben jij benieuwd wat Gewoon Voor Jullie kan beteken voor jou en je bedrijf? Of ben je als mogelijke werknemer op zoek naar een schoonmaakjob in Breda of omgeving? In ieder geval zit je dan bij Gewoon Voor Jullie helemaal goed. Wij staan altijd open voor vragen en helpen je graag om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen of om de juiste werknemer te vinden. Vul ons contactformulier in en laat weten wat je precies zoekt. We gaan graag met je in gesprek!