Ben jij een echte doorzetter en houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Dan is ons aanbod fulltime schoonmaak vacatures écht wat voor jou! Als fulltime schoonmaker ben je een hele week in dienst om als schoonmaakexpert locaties en projecten van je werkgever te laten blinken. Onze fulltime schoonmaak vacatures zijn gericht op de zorg, het onderwijs en horeca. Gewoon Voor Jullie brengt graag jou als nieuwe werknemer in contact met de werkgever en zoekt actief mee naar een nieuwe baan. Benieuwd? Hieronder vertellen we je graag over onze diensten en vacatures.

Fulltime schoonmaken

Met fulltime schoonmaken wordt het voltijd schoonmaken van diverse gebouwen, instanties en locaties bedoeld. Fulltime schoonmaken slaat altijd op het aantal uren dat je maakt als schoonmaker. In Nederland word je een fulltimer genoemd als je meer dan 34 uur in de week werkt, dit is doorgaans minimaal vier dagen of meer. Dat betekent echter niet dat je een negen tot vijf baan hebt. Als fulltime schoonmaker moet je niet alleen secuur zijn en van aanpakken houden, je moet ook flexibel zijn. Je werkt juist vaak buiten de gebruikelijke werktijden. Dus na vier of vijf uur ’s middags of heel vroeg in de ochtend. Ook kan het, afhankelijk van de werkgever, voorkomen dat je ’s nachts aan de slag moet.

Wat mag je verwachten als fulltime schoonmaker?

Fulltime schoonmakers zijn een belangrijke keten in een bedrijf. Grote kantoren, verzorgingshuizen en scholen zijn gebaat bij een goede hygiënische en schone omgeving. De schoonmaker of interieurverzorger is hier verantwoordelijk voor. Schoonmaakwerk is tegenwoordig een goedbetaalde baan waar je een eerlijk salaris voor je inspanningen voor krijgt. Een fulltime schoonmaker is een sollide baan in Nederland en geeft je ook recht op een Collectieve Arbeidsovereenkomst (cao), die je bepaalde rechten en plichten geeft. Schoonmaken is wel intensief lichamelijk werk, maar je krijgt hier veel leuke collega’s voor terug. Ook komt het regelmatig voor dat cliënten of bewoners een band met je opbouwen. En dat is uiteraard een stuk gezelliger werken!

Schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmakers dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Maar waar bestaan de werkzaamheden van een voltijdsschoonmaker uit? Allereerst is daar het reguliere poets- en schoonmaakwerk. Hiermee wordt het afdoen van meubels en sanitair (toiletten, doucheruimtes en dergelijke), maar ook het vervangen van prullenbakken bedoeld. Ook kun je als schoonmaker worden ingezet voor het onderhoud van een vloer of ramenwassen. Verder horen stofzuigen, tapijten schoonmaken en dweilen bij de standaard werkzaamheden.

Vragen? Neem contact op

Gewoon Voor Jullie brengt werknemer en werkgever bij elkaar. Ben je benieuwd naar onze vacatures in de schoonmaak? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina’s. Heb je nog vragen over een bepaalde vacature of wil je misschien zelf een vacature plaatsen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij denken graag met je mee om jou aan een nieuwe baan of aan een nieuwe werknemer te koppelen.