Veel schoonmaak werk vindt plaats op parttime- of deeltijdbasis. Daarom vind je tussen onze overzichten veel parttime schoonmaak vacatures. Parttime werken heeft veel voordelen, zeker in de schoonmaakbranche. Je kunt namelijk bij sommige schoonmaakbedrijven je uren vrij soepel indelen en omdat je parttime werkt, houd je nog genoeg tijd over voor bijvoorbeeld het huishouden of de kinderen. Handig als alleenstaande ouder of wanneer je toch iets bij wil verdienen. Benieuwd naar de verschillende vacatures die wij aanbieden? Lees hier meer over de parttime schoonmaak vacatures van Gewoon Voor Jullie en vind vandaar nog een nieuwe baan.

Parttime schoonmaken

Onder parttime schoonmaken verstaan we het op regelmatige, maar vaak niet dagelijks inzetten van schoonmaakpersoneel. Als parttimer in de schoonmaak heb je vaak een bepaalde mate van vrijheid, wat natuurlijk erg fijn is als je van onregelmatig werken houdt. Je kunt ingezet worden voor diverse klussen door heel Nederland. Gewoon Voor Jullie bemiddelt graag voor parttime schoonmaakwerkzaamheden, mede doordat parttime schoonmakers érg gewild zijn. Wil je dus veel werken, maar ook een mate van vrijheid hebben? Dan is parttime werken in de schoonmaak wellicht iets voor jou!

Wat mag ik verwachten van parttime schoonmaken?

Voor jou als schoonmaker, maar ook voor de werkgever is het belangrijk om een vast schoonmaakplan op te stellen. Wat mag je verwachten van een parttime schoonmaakdienst en wat niet? Uiteraard is er eerst het aantal uren dat je mag of moet maken in een week. Hierover ga je vaak in onderhandeling met je baas. Parttime betekent, anders dan fulltime, dat je sowieso minder dan 32 uur in de week werkt. 38 of 40 uur per week is de standaard die vaak als fulltime werken wordt gezien. Belangrijk punt om rekening mee te houden is je loon. Hoewel dit per bedrijf verschilt, mag je ervan uitgaan dat je als schoonmaker onder de Collectieve Arbeidsovereenkomst (cao) valt. Dat betekent dat er vaste, wettelijke afspraken zijn over het loon, je rechten en plichten.

Werkzaamheden

Als schoonmaker in parttime verband kun je vaak voor een groot aantal klussen ingeschakeld worden. Denk daarbij aan verschillende dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zoals het reinigen van sanitair (toiletten, doucheruimtes en dergelijke), het schoonmaken van vloeren, ramenwassen en natuurlijk de gebruikelijke diensten zoals stofzuigen, dweilen en het afdoen van kasten, bureaus, tafels en andere plekken waar stof ligt.

Vragen? Neem contact op!

Zoals je hebt kunnen lezen is het schoonmaakwerk dat Gewoon Voor Jullie aanbiedt erg divers. Heb je nog vragen over bepaalde werkzaamheden of een vacature? Dan horen wij graag van jou hoe we jou kunnen helpen of onze diensten kunnen verbeteren. Contact opnemen doe je via het contactformulier op onze website. We gaan graag met je in gesprek en helpen je graag een handje bij het vinden van jouw nieuwe baan. Niet voor niets heten we Gewoon Voor Jullie. Nieuwe kansen creëren voor medewerkers en een nieuwe werknemer koppelen aan een werkgever is ons doel.