Nergens anders is een goede hygiëne belangrijker dan in het ziekenhuis. Speciaal hiervoor vind je bij Gewoon Voor Jullie diverse ziekenhuis schoonmaak vacatures. Hygiëne speelt bij het gebruikelijke schoonmaakwerk een grote rol, maar in een ziekenhuis nog veel meer. Niet alleen de kamers waar patiënten liggen, maar ook de gangen en de openbare ruimtes in het gebouw dienen dagelijks schoongemaakt te worden. Ben je op zoek naar een baan of zoek je juist een manier om ziekenhuis schoonmaak vacatures uit te zetten? Lees hieronder meer over de opties die Gewoon Voor Jullie aanbiedt.

Ziekenhuis schoonmaak: onze vacatures

De schoonmaak van een ziekenhuis vraagt om speciale aandacht. Niet alleen is de globale hygiëne belangrijk, maar ook dient er met antibacteriële middelen schoongemaakt te worden. Als plek waar (zieke) mensen dicht bij elkaar liggen, kan een virus zich snel verspreiden. Het schoonmaken van een ziekenhuis is daarom van levensbelang. Bovendien is het werk dat nooit ophoudt: er valt altijd wel iets schoon te maken, op te ruimen of te onderhouden. Dat maakt het werken in een ziekenhuis erg divers. Je kunt solliciteren bij Gewoon Voor Jullie naar een aantal verschillende ziekenhuis schoonmaak vacatures.

Opties voor ziekenhuis schoonmaak vacatures

Allereerst heb je de keuze of je fulltime of parttime werkt. Wanneer je fulltime werkt zal je in ieder geval meer dan 36 uur aan de slag gaan voor je werkgever. Als vanzelfsprekend krijg je cursussen en trainingen om bepaalde delen van een ziekenhuis schoon te maken. Parttime schoonmaken is ook mogelijk, al zal dit zich meer beperken tot de dagelijkse en routineklussen. Denk bijvoorbeeld aan het sanitair van alle toiletten, de kamers of het dweilen van de gangen.

Schoonmaken: trots op je vak!

Zoals we hierboven al vertelden is het schoonmaken van een ziekenhuis een niet te onderschatten klus. Ben je dus graag nuttig bezig en wil je bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan op een baan als schoonmaker in een ziekenhuis. Niet alleen is het belangrijk dat je een handen-uit-de-mouwenmentaliteit hebt. Als schoonmaker vervul je vaak ook een sociale rol: tijdens het werken kom je veel verschillende mensen tegen. Van verpleegsters, tot dokters en patiënten of bezoekers: schoonmakers in het ziekenhuis dragen ook bij aan een stukje sociaal contact en gezelligheid.

Neem contact op met Gewoon Voor Jullie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de schoonmaak en wil je jezelf op welke manier dan ook nuttig maken? Dan helpt Gewoon Voor Jullie jou graag aan een nieuwe baan in een ziekenhuis of andere zorginstelling. Ook als werkgever kun je bij ons terecht om een vacature te plaatsen. Hoe je dit doet of hoe je het beste solliciteert? Voor vragen kun je altijd contact met opnemen. Vul hiervoor het online contactformulier op onze website in. Wij horen graag hoe we jou als werkzoekende of bedrijf kunnen helpen!