Schoonmaakwerk in de avonduren is gebruikelijk. Ben je benieuwd naar de vacatures voor schoonmaakwerk in de avond? Dan is Gewoon Voor Jullie de juiste plek om schoonmaak vacatures te vinden. Of je nu op zoek bent naar fulltime of parttime werk en of je nu ervaring of geen ervaring hebt: tussen onze vacatures vind je altijd wel een vraag voor schoonmakers in de avond. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en vacatures die wij aanbieden? Lees hieronder meer over de inhoud van onze vacatures en solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures voor schoonmaakwerk in de avond.

Schoonmaken in de avond

Schoonmaken is bij uitstek werk dat in de avond of anders in de vroege ochtend gebeurt. De reden hiervoor is simpel: overdag is een kantoor, verzorgingshuis of ziekenhuis vaak een stuk drukker dan ’s nachts. Bovendien kunnen schoonmakers ’s nachts op alle plekken komen zonder gestoord te worden of zelf bewoners of medewerkers te storen. Op die manier kan het schoonmaken ’s avonds op een goede, professionele manier gebeuren. Vacatures voor schoonmaakwerk vind je dus vooral als vacatures voor in de avonduren of in de vroege ochtend. Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden als je gaat solliciteren op een vacature in de schoonmaak.

Soorten werkzaamheden

Schoonmaakwerk is erg divers en als schoonmaker in de avond kun je dan ook ingezet worden voor een hele hoop klussen op allerlei plekken. Benieuwd naar de werkzaamheden waar je als schoonmaak voor kan worden ingezet? Hieronder zetten wij een aantal veelvoorkomende schoonmaakklussen op een rijtje:

  • Sanitair schoonmaak: Onder sanitair worden verschillende onderdelen van een schoolgebouw, zorghuis of ziekenhuis bedoeld. Denk bijvoorbeeld aan de openbare toiletten, badkamers, douchegelegenheden en nog meer plekken waar hygiëne belangrijk is. Sanitair schoonmaakwerk moet vaak dagelijks uitgevoerd worden.
  • Vloeronderhoud: Het schoonmaken en onderhouden van vloeren is periodiek. Dat betekent dat het niet iedere dag moet gebeuren, maar wel wekelijks of maandelijks.
  • Ramen wassen: Eenmaal per maand of per kwartaal moeten de ruiten van een gebouw schoongemaakt worden. Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant zijn daarbij belangrijk.
  • Stof afdoen en meer: Voor velen herkenbaar, maar o zo belangrijk wanneer je in een hygiënische ruimte wil werken. Dit is vaak dagelijks werk dat niet vergeten mag worden.
  • Overig schoonmaakwerk: Hieronder kunnen we het legen van prullenbakken rekenen, vervangen van de handdoekjes of het toiletpapier.

Meer informatie? Neem contact op!

Belangrijk bij het zoeken van de juiste baan voor jou is je persoonlijke voorkeur, instelling, verwachting evenals de ervaring of opleiding die je hebt gevolgd. Op onze pagina met vacatures vind je een handig overzicht met vacatures bij jou in de buurt. Wil jij solliciteren maar heb je nog vragen of staat jouw ideale vacature er (nog) niet tussen? Dan kunnen wij je wellicht verder helpen. Vul dan het contactformulier in op de website en wij horen graag wat jouw vraag is.