Schoonmaakwerk staat nooit stil en is altijd nodig. Met name in verzorgingshuizen zijn er altijd wel schoonmakers nodig voor een langere tijd of voor een invalperiode. Verzorgingshuis schoonmaak vacatures vind je op de website van Gewoon Voor Jullie. Als verbindende link tussen schoonmaker en werkgever zoeken we graag met je mee naar een nieuwe, uitdagende baan in de schoonmaak van verzorgingshuizen. Benieuwd naar de mogelijkheden of ben je nieuwsgierig wat je zoal kunt verwachten? Lees hieronder meer over onze vacatures voor een schoonmaker in de zorg!

Verzorgingshuis schoonmaak: onze vacatures

Uitdagend en tegelijkertijd zinvol werk: dat zijn onze vacatures in de schoonmaak van verzorgingshuizen. Op plekken waar veel mensen samenkomen is het belangrijk dat de hygiëne goed is. Met name in verzorgingshuizen, maar ook scholen en ziekenhuizen kan de kans op ziektes of besmettingen op de loer liggen. Als schoonmaker in een verzorgingshuis draag je bij aan een gezonde werk- en leefomgeving voor verzorgers, bewoners, cliënten en bezoekers. En dat levert blije gezichten op. Ga met een glimlach naar je werk en solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures als schoonmaker in een verzorgingshuis!

Als schoonmaker aan de slag in een verzorgingshuis

Doorgaans heb je als schoonmaker in een verzorgingshuis de keuze uit diverse vormen van werk. Enerzijds is er de ruimte om parttime te werken. Vacatures voor parttime werk vind je vooral als er behoefte is aan een (tijdelijke) vervanging van een zieke of zwangere schoonmaakster. Uiteraard zijn er ook fulltimebanen in de schoonmaak. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kun je dus reageren op de vacature die het beste bij jou past. Weinig ervaring? Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn. Schoonmaakbedrijven bieden regelmatig cursussen, trainingen of opleidingen aan om op een efficiënte, milieuvriendelijke en gastvrije manier schoon te maken.

Meer dan schoonmaken alleen

Als schoonmaker in een verzorgingshuis heeft je werk ook nog een ander doel: schoonmakers vervullen ook een sociale rol. Bewoners of cliënten kunnen zomaar een gesprek met je aanknopen. Ze vinden het vaak gezellig om een vertrouwd gezicht te regelmatig zien. Hierdoor krijgt je werk als schoonmaker wat extra zingeving en meerwaarde. Bovendien krijg je er een hoop dankbaarheid en gezellige momenten voor terug. En dat terwijl je gewoon aan het werk bent.

Gewoon Voor Jullie brengt jullie samen!

Of je nu een schoonmaker bent op zoek naar een nieuwe baan of namens een verzorgingshuis juist een nieuwe medewerker in de schoonmaakt zoekt: Gewoon Voor Jullie brengt jullie bij elkaar. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen en delen van vacatures voor allerlei takken in de schoonmaakbranche. Ben je benieuwd naar onze diensten of wil je zelf wellicht een vacature op onze website plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met ons door het online contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.