Ben je als hoteleigenaar op zoek een nieuwe schoonmaker of ben je juist een schoonmaker die op zoek is naar werk? Bij de vacatures voor schoonmaak van een hotel op onze website vind je wellicht jouw nieuwe medewerker of de baan die jij zoekt. Gewoon Voor Jullie brengt zowel medewerkers als werkgevers samen en zoekt en selecteert vacatures. Wil jij ook een vacature plaatsen of wil je meer weten wat een vacature voor de schoonmaak van een hotel precies inhoudt? Lees hieronder meer over de vacatures die wij aanbieden.

Hotel schoonmaak: onze vacatures

Met verschillende hotels in de regio waar Gewoon Voor Jullie actief is, namelijk Noord-Brabant en daarbuiten, zijn er regelmatig vacatures voor een schoonmaak van een hotel. Of dit nu in Breda, Tilburg, Eindhoven of Den Bosch is: je vindt dus altijd wel een werkplek bij jou in de buurt. Ook handig voor de werkgever: wij kunnen ook een deel van de uitbetalingen van de salarissen verzorgen. Het schoonmaakwerk in een hotel is erg divers. En dat uit zich dan ook in diverse werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden.

Wat komt er kijken bij een hotel schoonmaak?

Het schoonmaakwerk in een hotel is eigenlijk iedere dag anders. Doorgaans maak je als schoonmaker in een hotel deel uit van een groter team. Belangrijk daarbij is dat je zorgvuldig en snel kunt werken. Zeker als je wordt ingeschakeld om bijvoorbeeld het beddengoed te verschonen of kamers op te ruimen. Maar maak je geen zorgen: professionele schoonmaakkrachten krijgen doorgaans een training voordat ze aan de slag kunnen. Daarnaast zijn er vaak diverse interne cursussen of opleidingen die je voorbereiden op je taak als schoonmaker.

Schoonmaken: een baan met uitdaging

Naast het schoonmaakwerk in hotelkamers kan je ook ingezet worden om de lobby, het restaurant, eetzaal of andere plekken in het hotel op te ruimen. Belangrijke eigenschap is dat je ook gastvrij bent. Zowel naar de gasten zelf toe als in je werkwijze. Vind je het leuk om iedere dag weer een andere klus op je te nemen en om nieuwe mensen op vakantie of doorreis te ontmoeten? Dan is het werken als schoonmaker in een hotel echt iets voor jou. Houd de vacatures dus in de gaten en solliciteer vandaag nog naar jouw nieuwe baan.

Neem contact op voor meer informatie

Gewoon Voor Jullie is de verbinder tussen werknemer en werkgever. Wil jij een nieuwe schoonmaker aanstellen om in je hotel te werken? Dan is het tijd voor een vacature op Gewoon Voor Jullie. Wij zorgen dat je in korte tijd de werknemer hebt gevonden die je zocht. Ook andersom heeft onze formule gewerkt: veel schoonmakers werken inmiddels in de horeca dankzij Gewoon Voor Jullie. Heb je vragen over onze werkwijzen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier.