Schoonmaak vacatures

Schoonmakers zijn belangrijk. Niet alleen voor de dagelijkse hygiëne binnen een bedrijf, maar ook voor het professioneel reinigen van een kantoor, zorginstelling of ziekenhuis. Dat schoonmakers onmisbaar zijn, zie je terug in onze schoonmaak vacatures. Want met zoveel schoonmaakwerk is er altijd wel een vacature in de schoonmaak beschikbaar. Benieuwd wat er in deze vacatures staat? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw nieuwe baan? Lees hieronder dan meer over schoonmaak vacatures en neem vandaag nog contact op met Gewoon Voor Jullie. We brengen je graag met je nieuwe werkgever in contact.

Onze vacatures schoonmaak

De juiste connectie maken tussen jou als werkzoekende en je nieuwe werkgever is voor ons een uitdaging. Met een nuchtere Nederlandse uitstraling wil Gewoon Voor Jullie bijdragen aan een schonere plek voor iedereen. Vacatures in de schoonmaak vind je bij ons dan ook voor de meest uiteenlopende klussen. Of dit nu het schoonmaken is van vloeren in scholen, het afdoen en soppen van bureaus van kantoorgebouwen of de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden in een verzorgingshuis: bij ons vind je een schoonmaak vacature die bij je past. Ga weer aan de slag dankzij Gewoon Voor Jullie.

Schoonmaakbedrijf vacatures: onze opties

In de schoonmaakwereld zijn eigenlijk altijd mensen nodig. Of dit nu voor grote of kleine schoonmaakklussen is: bij ons vind je altijd een divers aanbod vacatures. Zo hebben wij vacatures voor een schoonmaakbedrijf in de zorg, bedrijven of horeca. Een groter overzicht vind je op onze website, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste vacatures voor schoonmaakbedrijven. Onze vacatures vind je in Breda tot en met Waalwijk en Eindhoven. Kortom: er is altijd wel een schoonmaakklus- en baan bij jou in de buurt.

Wanneer kan ik schoonmaken?

Of je nu werk zoekt in de schoonmaak voor de avond of voor overdag: de schoonmaakklussen op onze vacature pagina zijn gericht op een flexibele werkhouding. Dit betekent dat je bereikbaar en beschikbaar bent op diverse manieren en tijdstippen. Heb jij een professionele uitstraling en ben je goed in het opruimen, ordenen of verzorgen van een ander zijn of haar interieur? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor onze vacatures. Afhankelijk van de werkgever kan het zijn dat je binnen een week of enkele dagen al aan de slag mag gaan.

Meer informatie? Neem contact op!

Kun jij een nieuwe job gebruiken en heb jij een ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit? Dan zit je bij Gewoon Voor Jullie goed voor een nieuwe baan. Kijk gerust eens rond op onze website, bekijk de vacatures en neem contact op met Gewoon Voor Jullie. Wij horen graag hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan in de schoonmaak. Heb je nog specifieke vragen of wensen over je nieuwe baan? Ook dan helpen we je graag een handje. Vul ons online contactformulier in en deel jouw vraag of wensen met ons.