Succesvolle samenwerkingen

Wij waarderen onze opdrachtgevers enorm en zijn trots om voor hen te mogen werken. Hieronder een aantal referenties.

ACA Horeca

“Wij willen ons graag richten op onze eigen core business en hebben er voor gekozen om onder andere de payrolling van ons personeel bij “Gewoon voor jullie” neer te leggen en om op dat vlak ontzorgd te worden. Dat is precies wat we ervaren. Gewoon voor jullie heeft met haar kundig en vriendelijk personeel, persoonlijke aandacht zowel voor ons, als klant, als voor de kandidaten. Het is duidelijk dat het niet alleen om de cv gaat, maar om de persoon erachter en of die daadwerkelijk op zijn/haar plek zit. Altijd goede matching. Zowel wij als ons personeel kunnen er altijd terecht met betrekking tot vragen gerelateerd aan regelgeving als administratieve afhandelingen. Communicatie op basis van korte lijnen ervaren als een zeer prettige samenwerkingsaspect en kunnen er volledig op vertrouwen dat ze zowel ons belang, als dat van ons personeel nooit uit het oog verliezen.”

Actief Cleaning Services

“Voor ons Als Actief Cleaning Services is Gewoon voor Jullie een welkome aanvulling op de uitzendmarkt. Wij hebben de laatste periode regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Gewoon voor Jullie en Zijn daar zeer tevreden over. De communicatie is goed, snel en duidelijk en in hun aanpak zijn ze proactief. Actief Cleaning Services is zeer tevreden over de geleverde service en willen Gewoon voor Jullie ten zeerste aanbevelen.”

TLogistics

“Professioneel, flexibel & daadkrachtig. Dezelfde kernwaarden die TLogistics hanteert maakt dat Solution 4 Flex/Gewoon Voor Jullie een betrouwbare partner is!”