Schoonmakers zijn overal nodig. Zeker in grote gebouwen, maar ook bij mensen die zelf niet meer kunnen schoonmaken Daarom biedt Gewoon Voor Jullie schoonmaak vacatures voor mantelzorgers aan. Omdat wij actief zijn in Noord-Brabant en andere delen van Nederland, hebben wij altijd de laatste mantelzorg schoonmaak vacatures beschikbaar. Laat je informeren door de mogelijkheden en solliciteer vandaag nog voor een baan naar schoonmaker bij een zorglocatie bij jou in de buurt. Ook als werkgever kun je hier terecht om je vacatures te plaatsen. Benieuwd? Hieronder vertellen wij je er graag meer over.

Mantelzorg schoonmaak vacatures: ons aanbod

Er is in de zorg altijd wel iets te doen. Dat geldt voor schoonmakers natuurlijk ook en dat zie je dan ook terug in onze mantelzorg schoonmaak vacatures. Wanneer mensen nog thuis wonen, maar ook zorg nodig hebben kan de mantelzorger tevens schoonmaaktaken vervullen. Zij hebben de taak om het interieur bij de cliënten thuis, kamers en sanitair schoon te houden. De schoonmakers in de mantelzorg komen op afspraak langs bij hun cliënten. Reageer je op een vacature voor schoonmaak als mantelzorger? Dan weet je zeker dat je nuttig en dankbaar werk gaat doen!

Mantelzorg schoonmaker: wat mag je verwachten?

Doorgaans zijn er twee soorten vacatures waaruit je kunt kiezen als je op zoek bent naar een mantelzorg schoonmaak vacature. Er is keuze om parttime schoon te maken of om fulltime aan de slag te gaan. Als parttimer werk je niet meer dan 32 uur in de week en als fulltimer niet minder dan 36 uur. Houd je graag van flexibiliteit? Dan ben je sowieso op de goede plek om te werken als schoonmaker in de (mantel)zorg. Je komt namelijk op veel verschillende plaatsen en hebt zo, bijvoorbeeld, per week je eigen adressen waar je langsgaat.

Schoonmaken: ook een sociale rol

Als schoonmaker met een flexibele instelling en met het hart op de juiste plaats, draag je als schoonmaker in de zorg ook bij aan het sociale aspect. Je komt als schoonmaker bij verschillende mensen langs en onderhoudt contacten. Zowel met verzorgers als cliënten of bewoners. Hierdoor vervul je ook een soort sociale rol en houd je ook voor de verschillende cliënten een oogje in het zeil. Mocht er iets niet in de haak zijn, dan kun je dit doorgeven. Schoonmaken in de zorg vraagt zelf ook om enige zorgzaamheid richting bewoners. Een vrij diverse baan, waarbij iedere dag weer totaal anders is.

Meer weten over onze diensten? Neem contact op!

Ben jij als organisatie op zoek naar nieuwe schoonmakers en wil je graag een vacature plaatsen? Of wil je juist als schoonmaker aan de slag? Hoe dan ook: Gewoon Voor Jullie brengt jullie samen. Niet alleen horen wij daarom graag wat voor mensen je precies zoekt als werkgever, wij weten ook welke mensen op welke plekken horen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het solliciteren of juist voor het plaatsen van een advertentie? Neem contact met ons op en vraag of je vandaag nog een vacature op onze website kunt plaatsen. Contact opnemen kan via ons online contactformulier op de website.