Over ons

Gewoon Voor Jullie is een jong en enthousiast bedrijf dat sinds 2019 actief is in de regio van Waalwijk en Tilburg. Inmiddels zijn wij echter in heel Noord-Brabant te vinden.

Gewoon voor jullie

Als bemiddelaar tussen werkgever en werknemer hebben wij altijd een divers en aantrekkelijk aanbod vacatures in de schoonmaak en interieurverzorging. Zoals onze naam dan ook zegt: wij zijn er gewoon voor jullie, voor hem, haar en jou! Wij zijn er voor de werkzoekende, maar ook voor de werkgever. Gewoon Voor Jullie brengt beide partijen met elkaar in contact, werkt en denkt samen mee tot jij jouw nieuwe baan of werknemer hebt gevonden!

Samen jouw vacature vinden

Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte baan. Daarom gaan we graag met je in gesprek om te kijken naar je wensen en voorkeuren op werkgebied en werktijden. Tijdens zo’n gesprek willen we ook graag van je weten wat voor werk je precies zoekt, in welke regio je werkt zoekt, wat voor achtergrond je hebt en hoe jij jouw ideale baan voor je ziet.

De beste schoonmaakvacatures

Op onze website vind je dan ook een breed aanbod schoonmaakvacatures. Of je nu als student op zoek bent naar parttime werk in het weekend of juist als ervaren schoonmaker fulltime aan de slag wilt: wij hebben een wisselend aanbod vacatures! Staat jouw vacature er dus vandaag niet tussen? Houd de website dan regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste klussen en werkzaamheden.

Handjes uit de mouwen! Dat is onze instelling.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over onze werkwijzen, wil je een vacature plaatsen of ben je juist op zoek naar een bepaalde vacature? Laat het ons weten en vul vandaag nog het contactformulier op de website in. Wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op en kijken graag samen met jou naar hoe we je van dienst kunnen zijn.