Ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan als schoonmaker, maar lukt het niet om een nieuwe job te vinden? Dan is een vacature als schoonmaker in een bedrijf wellicht wat voor jou. Gewoon Voor Jullie is actief in heel Noord-Brabant en andere delen van Nederland. Hier zijn wel honderden bedrijven actief die een schoonmaker vaak goed kunnen gebruiken. Ben jij op zoek naar een vacature als schoonmaker in een bedrijf of ben jij een bedrijf dat een schoonmaker zoekt? Dan ben je bij Gewoon Voor Jullie aan het juiste adres. Lees hier meer over de eigenschappen van deze functie en laat je informeren over de mogelijkheden.

Bedrijven schoonmaak: onze vacatures

Werkgevers zijn continu op zoek naar nieuwe schoonmakers voor in het bedrijfsleven. Je vindt onze vacatures voor de schoonmaak van bedrijfshallen, loodsen of kantoorruimtes dan ook in groten getale. Dit maakt het voor een werkzoekende makkelijker om een baan te vinden en zelfs te kiezen. Voor een bedrijf kan het lastiger zijn om aan een schoonmaker te komen vanwege de hoge vraag. Gewoon Voor Jullie probeer je als werkgever te helpen door jou als bedrijf aan een schoonmaker te koppelen en natuurlijk ook andersom. We horen graag wat je wensen zijn, zodat we hiervoor een passende vacature kunnen maken.

Schoonmaken in het bedrijfsleven: elke dag anders

Hoewel je als schoonmaker in het bedrijfsleven vaak werkt via een rooster of bepaalde schoonmaakplanning, betekent dat niet dat het werk eentonig of saai is. Sterker nog: Iedere dag in een bedrijf is anders. Ook als schoonmaker kom je in contact met een groot aantal verschillende mensen en kan het werk je sociale contacten en een hoop gezelligheid opleveren. Het werk is uiteraard geheel divers en afhankelijk van het soort bedrijf waarvoor je aan de slag gaat.

Wat kun je verwachten als schoonmaker

Als schoonmaker kun je voor verschillende onderdelen van een bedrijf worden ingeschakeld. Zoals we hierboven als schreven is dit uiteraard deels afhankelijk van het soort bedrijf. Qua werkzaamheden kun je denken aan bijvoorbeeld het schoonmaken van werkruimtes, kantoren, sanitaire voorzieningen en de kantine. Solliciteer je op een baan als schoonmaker in het bedrijfsleven? Dan kan het zijn dat je bepaalde veiligheids- of hygi├źnecursussen moet volgen voordat je aan de slag mag gaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor bedrijven die met etenswaren werken. Maak voor jezelf ook de afweging of je als fulltimer of parttimer aan de slag gaat.

Gewoon Voor Jullie brengt je samen

Gewoon Voor Jullie brengt jou als nieuwe medewerker graag in contact met je nieuwe werkgever. En andersom. Kijk daarom gerust verder op onze website en zoek een vacature die geheel bij jou past. Of je nu een baan als schoonmaker in de zorg, het onderwijs of het bedrijfsleven zoekt: onze vacatures vernieuwen regelmatig. Wil je zelf een vacature plaatsen of heb je nog vragen over onze werkwijzen? Neem contact op via het online contactformulier. Wij gaan graag met je in gesprek!