De juiste vacature kiezen die bij me past

Bij Gewoon Voor Jullie vind je een groot aanbod schoonmaak vacatures. Zowel voor parttime schoonmaakwerk als fulltime schoonmaakwerk. Maar dat niet alleen! Wij helpen jou namelijk graag met het vinden van een vacature die écht bij jouw wensen, achtergrond en opleiding aansluit. Hoe we dat doen? In dit blog vertellen we je daar graag meer over. Je kunt natuurlijk ook zelf alvast op wat punten letten als je op zoek gaat naar een nieuwe job. Ook daar vertellen we je in dit artikel meer over.

Een overzicht van je voorkeuren

Maak voor je gaat zoeken en solliciteren een uitgebreid lijstje met allerlei soorten werk die je leuk vindt. Wees daarin ook reëel en kijk dus naar banen waarvoor je de juiste opleiding of achtergrond hebt. Dit scheelt je mogelijke teleurstellingen en helpt je alleen maar met gerichter zoeken. Ook kan het nooit kwaad om je verdere voorkeuren eens op te schrijven. Wat vind je van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een telefoon van de zaak, onkosten- of reisvergoeding?

Persoonlijke doelen

Uiteraard moet de vacature ook aansluiten op je persoonlijkheid en de persoonlijke doelen die je in je hoofd hebt. Dit kunnen er veel zijn! Denk bijvoorbeeld aan de wens om carrière te maken en door te groeien binnen je functie of juist het samenwerken aan grotere projecten met je collega’s. Deze persoonlijke doelen kunnen veranderen. Maar het kan nooit kwaad om ze helder op te stellen. Dit helpt je ook bij het solliciteren zelf. Je weet beter van jezelf wát je wilt en waarom je het wilt.

De sector

Tegenwoordig is er veel overlap qua inhoud van een baan. Schoonmaakwerk en interieurverzorging lijken op elkaar bijvoorbeeld, maar kunnen wel degelijk van elkaar verschillen. De sector waarin je wil komen te werken (bijvoorbeeld in de zorg, bij de overheid of bij een bedrijf) kun je alvast helder maken en zelf bepalen.

In de buurt werken

Ook de reistijd die je dagelijks hebt is een belangrijke factor bij het kiezen van een nieuwe baan. Let dus in de vacature goed op de mogelijke reistijd en de exacte locatie van het bedrijf. Tegenwoordig worden er namelijk ook vacatures geplaatst voor een bepaalde regio, waardoor ze makkelijk vindbaar zijn. Zo kan het zijn dat, wanneer je een vacature in de regio van Tilburg zoekt, je ook vacatures tegenkomt in de regio Utrecht. Let ook op de reisopties. Is het werk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of ben je altijd afhankelijk van je auto?

Gewoon Voor Jullie laat je werken!

Wil jij meer adviezen of wil je simpelweg zo snel mogelijk aan de slag? Aarzel dan niet en neem direct contact op met ons om te werken in de schoonmaak. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar jouw wensen en onze openstaande vacatures. Dankzij een nauwe samenwerking met partners uit de schoonmaakbranche hebben we altijd een actueel overzicht met beschikbare vacatures paraat. Als referentie kun je ook altijd even op onze pagina met succesvolle samenwerkingen kijken.