Wat voor soort werk kan ik verwachten?

Gewoon Voor Jullie is de verbinder tussen werkgever en nieuwe werknemer in de schoonmaakbranche. Op dit moment zijn we actief in de gehele provincie Noord-Brabant en hebben we vacatures in de schoonmaak van Breda tot schoonmaakvacatures in Eindhoven. Je bent dus altijd aan de slag op een werkplek dichtbij huis of in de regio. Benieuwd naar de verschillende vacatures waarvoor wij mensen zoeken? In dit artikel maak je kennis met de verschillende sectoren.

Bedrijven

Wie gaat schoonmaken in het bedrijfsleven gaat aan de slag in kantoren, winkels of fabrieksruimtes. Het leuke aan schoonmaakwerk in deze sector is dat het zo divers is. Een fabriek, winkel maar ook restaurants zijn bruisende plekken waar altijd wel wat gebeurt en een handje hulp in de schoonmaak gewaardeerd wordt. Zo kan het zijn dat je de ene keer de ramen wast en de andere keer aan de slag gaat met het sanitair of een dieptereiniging op de werkvloer uitvoert.

Zorg

Werken als schoonmaker in de mantelzorg of schoonmaken in verzorgingshuizen geeft ontzettend veel voldoening. De mensen bij wie je over de vloer komt, staan vaak open voor een praatje of sociaal contact. Niet zelden gebeurt het dat er een goede band tussen schoonmaker en bewoner ontstaat. Het schoonmaken in de zorg is dankbaar werk, waarbij jij bijdraagt aan een schone en veilige woonomgeving voor senioren of mensen met een beperking. Wil je in deze sector werken? Dan moet je een sociaal persoon zijn die graag met mensen in contact staat.

Horeca

Ook het schoonmaakwerk in de horeca is er voor schoonmakers die van aanpakken weten. Wat betreft restaurants ben je vaak voor of na sluitingstijd aan de slag, maar het werk in een hotel staat nooit stil. Het sociaal contact wordt gewaardeerd en als deel van het schoonmaakteam ben je ook verantwoordelijk voor een schoon restaurant, frisse hotelkamers en een smetteloze keuken. De mogelijkheden qua vacatures zijn erg divers!

Aanvullende tips

Als schoonmaker heb je vaak meerdere klussen op verschillende locaties per dag. Voor dit soort vacatures wordt er dan ook vaak om een rijbewijs A of B gevraagd. Ook zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het dienstverband: of je nu fulltime vacatures zoekt of parttime, je vindt bij ons altijd een schoonmaakvacature die bij je past.

Plan een afspraak in

Heb jij interesse om op korte termijn aan de slag te gaan? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in. Wij horen graag wie je bent en hoe we je kunnen helpen. Daarbij zoeken we niet alleen actief samen naar een mooie baan, we helpen je ook bij het opstellen van een goed CV, praktische tips bij het solliciteren en andere zaken tijdens de sollicitatieprocedure waar je op moet letten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier, dan gaan we graag zo snel mogelijk met je rond de tafel.