Waarom kiezen voor Gewoon Voor Jullie?

Welkom op onze website! Gewoon Voor Jullie is een jong, maar dynamisch bedrijf dat bemiddelt tussen werkzoekende en werkgever. Met een groot aanbod vacatures brengen wij werkzoekenden in contact met nieuw werk. Onze focus ligt op dit moment bij vacatures in de schoonmaak, waardoor wij dankzij ons netwerk de laatste vacatures aanbieden. Wil je weten waarom je gewoon voor ons moet kiezen? Lees dan dit blog!

1. Gewoon Voor Jullie is er gewoon voor jou!

Wanneer je op zoek bent naar een vacature in de schoonmaak hoef je vaak niet lang te zoeken. Bedrijven, kantoren, verpleeghuizen, hotels en horeca zijn altijd op zoek naar personeel om hun zaak spic en span te maken voor klanten en gasten. Toch kunnen wij het ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken. Gewoon Voor Jullie is er daarom gewoon voor jou. Zonder poespas en mooie woorden werken we samen met jou naar die nieuwe baan toe. Daarbij luisteren we aandacht naar jouw wensen, deze stemmen we vervolgens af op het bestaande aanbod vacatures. Ook geven we je praktische tips waar je ├ęcht wat aan hebt bij het solliciteren!

2. Vacatures bij jou in de buurt

Op onze website vind je de meest uiteenlopende vacatures, met name in de schoonmaak, maar ook vacatures die altijd bij jou in de buurt liggen. Zo is Gewoon Voor Jullie actief in de gehele provincie Noord-Brabant en hebben wij uitdagende vacatures in alle grote(re) Brabantse steden. Of je nu schoonmaak vacatures in Breda, schoonmaakwerk in Den Bosch of schoonmaak vacatures in Eindhoven zoekt: wij zorgen dat je nooit ver hoeft te rijden voor je nieuwe bijbaan, fulltime job of werk als tijdelijke invalkracht.

3. Allerlei soorten werk

Naast die menselijke maat bieden wij je ook simpelweg een groot aanbod vacatures aan. Of je nu lekker aan de slag wilt als parttimer in de schoonmaak of liever een vaste baan zoekt waarbij je fulltime gaat werken: je vindt het allemaal in onze vacaturebank. Zit jouw favoriete vacature er niet tussen, dan kan het zijn dat je even geduld moet hebben of verder moet zoeken. Ook kunnen we je altijd helpen bij het zoeken. In dat geval laten wij je weten wanneer we iets voor je gevonden hebben.

Gebruikmaken van onze diensten

Ben jij al werkgever naar ervaren schoonmakers of zoek je juist een flexibele parttimer? Wat voor invulling van een vacature je ook zoekt, Gewoon Voor Jullie brengt je in contact met een geschikte werknemer. Ben je benieuwd naar onze werkwijzen of wil je meer informatie over vacatures, werklocaties, loon of contractbepalingen? Bij Gewoon Voor Jullie helpen we je graag een handje verder. Vul het online contactformulier in en maak een afspraak. Ook zijn wij telefonisch te bereiken via 088 – 750 8 123.